Requirements

CENTRUL EUROPEAN DE DESPAGUBIRI S R. L.
euco odszkodowania
euco odszkodowania

Centrul European de Despăgubiri SRL (CEDE) este una dintre cele mai mari firme din România care ajută persoanele vătămate corporal în urma accidentelor rutiere, dar şi a apropiaţiilor acestora, să primească despăgubirea cuvenită de la societăţile de asigurări.

CEDE a fost înfiinţată în Noiembrie 2012 şi activează pe piaţa românească din Februarie 2013. În momentul de faţă avem deja câteva sute de agenti recrutaţi pe tot teritoriul României, care datorită profesionalismului lor în conducerea cazurilor au reuşit sa strânga zeci de cazuri importante.
Mai Multe

 

Děkuji za spolehlivé a rychlé vyřízení mého případu. 
Přeji Vám krásné prožití vánočních svátků a šťastný nový rok. 
Alicja P.
opinie

cytat În timp ce mă deplasam spre serviciu cu maşina personală am suferit un accident în urma căruia am fost grav rănit. Un camion m-a lovit dintr-o parte traversând o intersecţie pe culoarea roșie a semaforului. Am avut leziuni grave la nivelul coloanei cervicale, numeroase vânătăi și zgârieturi. Am aflat de la un prieten despre posibilitatea de a obține despăgubiri, dar procesul complicat al societăţilor de asigurări m-a descurajat să acționez pe cont propriu pentru obţinerea despăgubirilor. Apoi am întâlnit un agent CEDE și după o scurtă conversație, am încredințat desfășurarea cazului meu Centrului European de Despăgubiri. Cazul a fost soluționat foarte repede și aproape fără implicarea mea. Recomand tuturor această firmă.
C. Vasilescu
Mai Multe

 

Děkuji za spolehlivé a rychlé vyřízení mého případu. 
Přeji Vám krásné prožití vánočních svátků a šťastný nový rok. 
Alicja P.

zapytaj


Centrul European de Despăgubiri SRL, cu sediul în București, strada Făgăraș nr. 21, Sector 1 (operator de date), prelucrează datele dumneavoastră personale pentru scopuri de corespondență și furnizare de informații, în baza acordului dumneavoastră benevol, respectiv a art. 6.1a al Regulamentului Parlamentului European și Consiliului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Jurnal O.UE.L.2016.119.1) - R.G.P.D. - pe perioada lucrului cu corespondența. Datele dumneavoastră nu vor fi divulgate destinatarilor. Aveți posibilitatea de a solicita consultarea, corectarea, ștergerea, limitarea prelucrării, depunerea unei împotriviri la prelucrarea și transferarea datelor dumneavoastră. De asemenea, aveți dreptul de a vă retrage acordul în orice moment, fără a afecta conformitatea cu legea a prelucrărilor care au avut loc anterior în baza acordului înaintea retragerii acestuia, respectiv dreptul de a depune plângere la organul de supraveghere. Datele nu vor fi supuse luării de decizii automate sau profilării și nu vor fi transmise statelor terțe. Contactul cu Inspectorul pentru Protecția Datelor: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript..Îmi dau acordul pentru prelucrarea datelor cuprinse în formularul cu date personale, pentru scopuri de corespondență și transmitere a răspunsurilor la întrebările adresate.

nagrody1 euco tv